Aslan burcu temsilcilerinin karakteristik özellikleri; hırs, kibir, hatta narsistlik ancak duygusallık ve dürüstlük ilk sıralarda gelir. Aslan burçları güneş gezegeninin yönetimi altında ve ateş elementine aittir. Güneş enerjisini taşımaları nedeniyle aslan burcu temsilcilerine genellikle sarı, turuncu ve kırmızı diğer bir deyişle güneşin renklerini taşıyan doğal taşlar tavsiye edilir. Diğer yandan aslan burcu taşları, aslan burcunun olumsuz özelliklerini yakalamalı, bunları dengelemeli ve aslan burcunun olumlu yönlerini ortaya çıkarmasına yardımcı olmalıdır.


Doğuştan gelen bir asalete sahip olan aslan burçları otoriter kişilerdir. Pek çok politikacı, yönetici ve tanınmış kişi aslan burcunun temsilcisidir. Her zaman kendinden emin olan aslan burçlarının öz güveni son derece yüksektir. Hırslıdırlar ve başladıkları bir işi, sonuna varmadan bırakmazlar. Kibirli görünürler, eleştiriyi kolay kolay kabul etmezler. Verdikleri kararların arkasında her zaman dururlar. Kullanılacak olan aslan burcu doğal taşı, dozu ayarlanmadığında olumsuz olabilecek bu özellikleri dengeleyebilecek olmalıdır. 


Güneşten enerji alan aslan burçları iyiler, cesur ve bazen aşırı duygusaldırlar. Dürüstlükleri en olumlu özellikleri arasında gelir. Çabuk sinirlenebilen aslan burçları, hedef odaklıdırlar ve hedeflerine ulaşmak için çok çalışırlar.

Aslan Burcu Doğal Taşları


Aslan burcunun yeteneklerini ortaya çıkarmaya ve olumsuz yönlerini düzeltmeye yardımcı olduğuna inanılan pek çok farklı doğal taş bulunur.


doğal taş fiyatları


Kehribar


Aslan burcu doğal taşları içerisinde yer alan kehribar taşı, güneş taşı olarak da bilinir. Güneşten aldığı büyük enerjiden dolayı aslan burcunun esas tılsım taşı olarak kabul edilir. Aslan burçları, yönetici vasıfları dolayısıyla genellikle stres altında olurlar. Kehribar taşı sakinleştirici etkisiyle öne çıkarak, aslan burçlarının net ve isabetli kararlar almasına yardımcı olur. Aslan burcu temsilcilerinin cömert ve neşeli olmasını, kendisine yöneltilen öfke ve kıskançlıklarla başa çıkmasını destekler. Sıcak enerjisiyle aslan burçlarını yumuşatan kehribar taşı, uyku sorunu yaşayanlar üzerinde olumlu etki sağlar.


Depresyondan kurtulmayı destekleyen kehribar taşı, sol elle oynandığında bedenin tüm elektriğini atmasına yardımcı olur. Migren ağrıları üzerinde iyileştirici bir etkiye sahip olduğuna inanılan kehribar taşı aynı zamanda nazara karşı koruyucu özellikler taşır. 


Yakut


Aslan burcu uğurlu taşları arasında kabul edilen yakut, aslan burcu temsilcileri üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Hayal gücünü geliştiren yakut taşı, yaratıcı mesleklerle uğraşan aslan burçlarının başarısına katkıda bulunur. İyi şans getirdiğine inanılan yakut taşı, aslan burcu temsilcilerini kötü düşüncelerden uzaklaştırılır. Tene değdirilerek kullanılması önerilen yakut taşı; mutluluk, liderlik, cesaret ve ruhsal gelişim sembolü olarak kabul edilir. 


Kan dolaşımını canlandırdığına ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğine inanılan yakut taşı; aslan burçlarının düşüncelerini düzene koymasına, istikrarlı olmasına ve çeşitli zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olur. Mutluluk ve güven veren bir doğal taş olan yakut taşı; bedenin olumsuz duygulardan arınması sürecini destekler.


Lal Taşı


Özellikle aslan kadınlarının doğal taşı olarak bilinen lal taşı, aslan kadınlarının aşkı bulmasına ve bunu bir ömür boyu yaşatmasına yardımcı olur. Aşkın ve tutkunun sembolü olan lal taşı, iyi şans ve mutluluk getirir. Kan damarları için yararlı olduğuna inanılan lal taşı, aynı zamanda kalp ve akciğer sorunları yaşayan kişilere yardımcı olabilir. Bulaşıcı hastalıkların daha çabuk atlatılabilmesi için kişiye güç ve direnç kazandırır. Ayrıca bedeni güçlendirir, bedenin temizlenmesi ve canlanması sürecini destekler.


Alexandrite


Alexandrite liderlik özelliği ile öne çıkan aslan burcu temsilcileri için vazgeçilmez doğal taşlardan biridir. Bu nedenle yönetici pozisyonundaki aslan burçlarının bu taşı kullanması tavsiye edilir. Alexandrite taşının aslan burcu temsilcilerinin liderlik becerilerini güçlendirmeye ve ortaya çıkarmaya yardımcı olduğuna inanılır. Aynı zamanda alexandrite taşı, taşıyan kişi kötü bir ruh halinde olduğunda bu ruh halini dengelemeye ve kişinin kendini iyi hissetmesine katkıda bulunur. 


Dokunma duyusunu üst seviyelere çıkaran alexandrite taşı, zihin ve duygular arasındaki bağlantıları iyileştirir. Hormonal sistemin düzenlenmesine ve protein sindiriminin iyileştirilmesine yardımcı olur. Kişinin mutluluğunun, öz saygısının ve öz güveninin artmasına yardımcı olur. 


Necef Taşı


Aslan burcu taşlarından biri olan Necef taşı, aslan burcu temsilcilerinin negatif enerjilerinden arınmasına yardımcı olur. Zihni temizleyerek, sinirlenmeye meyilli aslan burcu temsilcilerinin sakinleşmesini sağlar, hızlı bir şekilde uzlaşmaya teşvik etme özelliği taşır. İyileştirici yönleriyle öne çıkan Necef taşı aslan burcu temsilcileri üzerinde olumlu etkiye sahiptir.


Sindirim ve kan dolaşım sistemini iyileştiren Necef taşının, ruhsal ve fiziksel dengeyi onardığına inanılır. İçindeki suyun kişiye ferahlık ve huzur verdiğine dair bir inanıştan söz edilir.


Topaz


Topaz, aslan burcunun olumsuz özellikleriyle başa çıkmaya yardımcı olan doğal taşlardan biridir. Sinirli yapıya sahip olan aslan burcu temsilcilerinin sakinleşmesine, kötü düşüncelerden uzaklaşmasına ve daha iyi bir ruh haline kavuşmasına katkıda bulunur. Aslan burcu temsilcileri için topaz taşı en iyi ilham verici taşlar arasında yer alır. Ayrıca topaz taşının ahlaksızlıktan ve korkudan uzak tuttuğuna inanılır. Göz problemlerine faydalı olduğu düşünülen topaz taşının kemikleri güçlendirme ve kırık kaynamasını hızlandırma etkisi göstermesi söz konusu olabilir.


doğal taş


Akuamarin


Aslan burcu temsilcileri için genellikle güneşin enerjisine ve renklerine sahip taşların kullanılması önerilse de, akuamarin mavi rengiyle bunlar arasından sıyrılır. Aslan burcu temsilcilerinin çabuk sinirlenme ve dengesizlik özelliklerine iyi gelerek, sakinleşmelerine yardımcı olur. Özellikle aslan burcu kadınları için tavsiye edilen akuamarin aile bağlarını güçlendiren bir doğal taş olma özelliğine sahiptir. Bileklik, kolye ya da yüzük şeklinde kullanılabilen akuamarin taşının tene temas etmesi halinde, kişinin içinde bulunduğu kaostan kurtulmasına yardımcı olduğuna inanılır.


Mantıklı ve düşünceli davranmaya yardımcı olan akuamarin taşı sahip olduğu özellikler sayesinde, stres ve gerginliğe karşı etkileriyle dikkat çeker. Cesaret, öz güven ve denge sağlar. Akuamarin taşını taşıyan kişiler duygularını çok daha kolay bir şekilde ifade ederler. Zihin ve beden ilişkisini iyileştirme, sezgileri kuvvetlendirme özelliğine sahiptir.

Aslan Burcu Taşları Huubay’da!


Aslan burcu şifalı taşlarının, bireyler kendini eksik hissettiği ya da iyi hissetmediği durumlarda yardımcı olduğuna inanılır. Aslan burçları, aslan burcu doğal taşlarını her zaman yanlarında bulundurabilir ve bu taşların özelliklerinden optimum fayda sağlayabilirler. Aslan burcu doğal taşlarını kullanmak, aslan burcu temsilcilerine hem sağlık açısından hem ruhsal açıdan önemli faydalar sağlar. Her biri kendine özgü karaktere ve faydaya sahip olan aslan burcu taşları, kullananlara hem maddi hem manevi açıdan sağladığı yararlarla öne çıkar.


Aslan burcuyla uyumlu diğer taşlar; anyolit, akik, bronşit, aragonit, lal, dumortierit, heliodor, güneştaşı, çantası, Jasper, kalsit, larimar ve labradorit sayılabilir. Aslan burcuna verilecek en iyi hediyelerden biri, aslan burcu ile uyumlu doğal taşlardır. Aslan burcu temsilcilerindeki potansiyeli en iyi şekilde ortaya çıkardığına inanılan aslan burcu doğal taşlarının bir yandan pozitif enerjiyi artırdığına diğer yandan negatif enerjiyi yok ettiğine inanılır. Siz de aslan burcu aile üyelerinize, arkadaşlarınıza ve diğer sevdiklerinize aslan burcu doğal taş ve aslan burcu doğal taş takı hediye etmek için en kaliteli ve en ekonomik seçeneklere Huubay’da ulaşabilirsiniz.