20 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında doğan balık burcu mensupları Neptün gezegeninin yönetiminde olan hassas bir su burcudur. Balık burcu mensuplarının sahip olduğu en belirgin özelliklerden biri, kurban ya da kurtarıcı rolünde bulunmalarıdır. Karmaşık kişilik özelliklerine sahiptirler. Son derece sempatik, yaratıcı ve cömert olan balık burçları diğer yandan aşırı duygusal ve çok konuşkan olmayan bir yapıya sahiptirler. Bu durum kendilerini de çevrelerini de zorlamalarına neden olabilir.


Hayal güçleri çok kuvvetli olduğundan balık burçları için durum hayal dünyası ve gerçeklik arasında sürekli olarak yer değiştirmektedir. Başkalarının duygularına ve ihtiyaçlarına karşı son derece duyarlıdırlar. Ruh halleri anlık olarak değişebilir. İlişkilerindeki sorunları çözmektense, geri çekilmeyi ve kendilerine eziyet etmeyi tercih edebilirler. 


Balık burçları sanatsal yönleri güçlü, merhametli, duyarlı, sezgisel güçleri yüksek, kibar ve bağışlayıcıdırlar. İstedikleri pek çok şeyi elde etme konusunda yeterli cesarete sahip değildirler. Herkesin iyi kalpli ve güvenilir olduğunu düşünmeleri zaman zaman kırılmalarına neden olabilir. Ara sıra karamsarlığa kapılabilir, moral olarak çökebilir, gerçek dünyadan kaçıp hayal dünyasına sığınabilirler.


Balık Burcu Doğal Taşları İçin Huubay’ı Ziyaret Edin


Diğer tüm burçlarda olduğu gibi balık burcunu da dengeleyen ve duygusal durumunu iyileştirmeye yardımcı olan bazı doğal taşlar vardır. Bu doğal taşları kullanmak balık burcu mensuplarının sahip olduğu iyi yönleri ve olumlu özellikleri destekleyerek ön plana çıkarmayı sağlamaktadır. Siz de Huubay’ın kaliteli ve zengin ürün çeşitliliği içerisinde balık burcu doğal taşlarını bulabilir, beğenilerinize göre dilediğiniz seçimi yapabilir ve seçtiğiniz doğal taşları güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.


doğal taş fiyatları


Ametist


Balık burcu mensupları için en önemli doğal taşların başında ametist gelir. Hatta ametist için balık burcunun geleneksel doğum taşı demek de mümkündür. Ametist taşı, balık burçlarının sezgilerini ve maneviyatını destekler, manevi koruma sağlar ve iç huzuru artırır. Balık burçlarının kendi üzerine düşünmesini teşvik eden ametist, aynı zamanda sorunların temel nedenine odaklanmaya yardımcı olur.


Ametist taşı aynı zamanda fiziksel ve ruhsal ağrıyı serbest bırakarak, stresten uzaklaşma imkanı verir. Bağımlılıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşma imkanı verir. Kaçma eğilimini engellemeye ve yardım isteklerini desteklemeye katkıda bulunur. Öfkeyi, kini ve korkuyu yatıştırmaya yardımcı olur. Fikirleri hayata geçirme sürecini destekleyen ametist, bedendeki fazla elektriği alır. Beyin gücünü yükseltir, odaklanma ve zihinsel dağınıklık sorunlarını önler.


Akuamarin


Akuamarin balıkların enerjisine çok yakın taşlardan biridir. Balık burcu mensuplarının yaptığı her şeyde onları desteklemeye yardımcı olan akuamarin, duygusal hassasiyeti de dengeler. Sakinleştirici ve dingin bir enerjiyle hayatı düzenleme imkanı verir. Balık burçlarının cesaretinin kırıldığı anlarda ve umutsuzluğa düştüklerinde yüreklendirici bir etki sağlar. Güveni tazeleyen akuamarin, aynı zamanda denizcilerin tılsım taşı olarak da bilinir. 


Negatif enerjilere karşı koruma etkisine sahip olan akuamarin, düşünceleri netleştirir ve berraklaştırır. Yaratıcı gücün ortaya çıkmasını destekleyen, bereket ve uğur getiren bir doğal taştır.


Ay Taşı


Balık burcu mensupları için en önemli doğal taşlardan biri ay taşıdır. Sevginin daha tutkulu kılınmasına yardımcı olan ay taşı, duygusal iniş çıkışları dengeler. Yolculuklarda yolu kolaylaştırıcı bir etkiye sahiptir. Taşıyan kişiyi uykuda koruyan ay taşı aynı zamanda kabusları ve karabasanı önler. Ay taşını dolunayda dışarıda bekletmek şarj edilmesini ve gücünün daha etkili kılınmasını sağlar. 


Nazara karşı etkisi bilinen ay taşının kilo verme sürecinde etkili olabileceğine inanılır. Ayrıca şefkat ve sempati duygusunun karşılıklı olarak artmasını sağladığı düşünülür. Tüm bunların yanı sıra ay taşının iletişimi kuvvetlendirme etkisi vardır.


Ametrin


Ametrin, balık burcu mensuplarının önem verdiği bir diğer doğal taştır. İçsel uyumun ve barışın sembolü olan ametrin, yaratıcı çözümlerin en önemli temsilcilerindendir. Ruhsal ve fiziksel çatışmaları dengelemeye yardımcı olur. Ruhsal bağlantıları güçlendirerek, kişiler arasındaki boşlukların kapatılmasına katkıda bulunur. Yaratıcı çözümler bulmaya imkan veren ametrin taşı, hedeflerin gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan odaklanmayı artırır. Kötü alışkanlıklara son verilmesine yardımcı olur.


Jasper


Neşeli şifa kristallerinden biri olan jasper, taşınmaya başladığı andan itibaren temel çakralar üzerinde çalışmaya başlayan bir doğal taştır. Balık burçlarının hayatına tutku getirir. Güçlü ve koruyucu özellikleriyle öne çıkan jasper taşı, kişinin sağlam kalmasına ve sakinleşmesine yardımcı olur. İnsanların kendilerinden yararlanılmasına neden olabilecek durumları önlemesine katkıda bulunur. Güçlü koruyuculuk özelliğiyle daha tutkulu ve sakin bir yaşam sağlar.


Florit


Florit taşı balık burcu mensuplarının kendilerine olan güvenini destekleme noktasında özel etkileriyle öne çıkar. Çeşitli araç gereçlerin kullanılmasına ilişkin kaygıların giderilmesini sağlar. Çekingenliği azaltmaya yardımcı olur. Huzur verici ve yatıştırıcı özelliklere sahip olan florit taşı aynı zamanda analitik yeteneklerin gelişmesine imkan verir. Baş ağrılarını hafifletir, dikkatin artmasına ve odaklanmaya yardımcı olur. Çekingenliği azaltır.


Oniks


Oniks taşı balık burcu mensuplarının hayatında en çok etkiye sahip doğal taşlar arasında yer alır. Balıkların kişisel güçlerini kazanmasına yardımcı olur. Korku ve stresin üstesinden gelmek isteyenler için iyi bir seçimdir. İçten dışa dönüşümü, iletişimi ve sosyalliği güçlendiren oniks taşı balık burçlarının kendileri hakkında yeni anlayışlar edinmesini sağlar. Hayatlarındaki maskeleri çıkarmalarını ve daha açık bireyler olmalarını destekler. Negatif enerjiden ve negatif enerjili insanlardan koruduğu gibi, kendi içlerindeki karanlığı aydınlatmaları sürecini de destekler. Topraklama enerjisi sunarak, denge ve merkezleme sağlar.


İnci


İnci olumsuz duygulardan arınmaya yardımcı olan bir doğal taştır. Balık burcu mensuplarının hayatını en çok etkileyen doğal taşlar arasında yer alan inci, olumsuz duygulardan arındırır. Balık burçlarının doğru insanları hayatında tutmasına yardımcı olur. Yüceliğin ve gücün temsilcisi inci, öz güvenin artmasını sağlar. Negatif kişileri balık burçlarının hayatından uzak tutar, pozitif insanları çekmeye yardımcı olur.


doğal taş
 


Yakut


Sıcaklığıyla parlayan bir taş olan yakut bir ateş taşıdır. Balık burçlarının hayatına şans getirir. Kalbin denge bulmasını sağlar, öz güven kazandırır. Balık burcu mensuplarının ihtiyaç duyduğu pek çok şeye sahip olmasına yardım eder.


Yeşim


Yeşim taşı, yeşil tonlarıyla parıldayan ve ışıldayan bir taştır. Ruh için en cömert taşlardan biri olma özelliğine sahiptir. Balık burcu mensuplarının her an ve her yerde güçlü durmasını sağlar. Yeşim balık burçlarının bolluk içerisinde yaşamasına yardımcı olan bir doğal taştır. Güvenli bir bağlanmayı beraberinde getiren yeşim taşı, balık burçlarının ruhsal durumunu iyileştirmeye yardımcı olur. Kendi ayakları üzerinde güçlü bir şekilde durmalarına yardımcı olur. Refah, uyum ve sağlık üzerinde olumlu etkilere sahiptir.


Kan Taşı


Üzerinde taşıyan kişiyi daha donanımlı hale getirmeye yardımcı bir doğal taş olan kan taşı, aynı zamanda acımasızlıklara karşı koruma etkisiyle dikkat çeker. Balık burcu mensuplarını içsel güçlerini bulmasına yardımcı olur. Geçmişin sınırlarının ötesine geçmeye ve geleceğe yönelik yeni bir yol çizmeye destek olur. Bedensel zayıflığı önler. Cinsel enerjiyi ve duyarlılığı artırma etkisine sahiptir. Heyecan ve boşluk duygularının yarattığı dengesizliği giderir. Hayal gücünü, sevgi ve şefkat duygularını güçlendirir. Kişinin kendini olduğu gibi kabul etmesine yardımcı olur.