21 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen ikizler burcu mensupları son derece zeki olurlar. Karar vermekte zorlanan ve hızlı kolay değiştiren kişiler olarak bilinen ikizler burçları, her ortama kolayca adapte olurlar. Sempatik ve meraklı bir yapıya sahiptirler, keşfetmeyi severler. Nazik, kültürlü ve mantıklı ikizler burçları iletişim konusunda çok başarılıdırlar. Kişisel gelişim süreçlerini destekleyecek sohbetler etmeyi, yeni kişilerle tanışmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok severler. Araştırmacı ruhları ile dikkat çekerler.


Hızlı hareket etmeyi seven ikizler burçları; çevik, girişken ve atılgan bir yapıya sahiptirler. Konuşurken genellikle ellerini kullanırlar. Kararlarını çabuk değiştirebilir ve çift karakterli olarak bilinirler. Çabuk sıkıldıkları için daldan dala atlayan bir kişilikleri olduğu düşünülür, ayrıca meşgul oldukları işlere konsantre olmada zorlanabilirler. 

İkizler Burcu Taşı Hangisi?


İkizler burcuyla uyumlu olan doğal taşlar, ikizler burcunun pozitif özelliklerinden en iyi şekilde yararlanma imkanı verir. Ayrıca ikizler burcuna uygun doğal taşlar kullanmak, burcun negatif yönlerinin etkilerini azaltmayı sağlar. İkizler burcu doğal taşları ayrı ayrı ya da bir arada kullanılabilir. Enerji dönüşümü sağlama ve ikizler burcunun karakteristik özelliklerini destekleme özelliğine sahip doğal taşlar, ikizler burcu mensuplarının yaşam kalitesini yükseltebilir. Siz de Huubay’ı ziyaret ederek, kaliteli ve uygun fiyat avantajı sağlayan ikizler burcu doğal taşlarını satın alabilirsiniz. Böyle ikizler burcunun üretkenliğini ve merakını artırabilir, ilham verme ve zeka gelişimine yardımcı olma gibi etkilerinden faydalanabilirsiniz.


doğal taş fiyatları


Ametrin


Ametrin taşı tıpkı ikizler burcu gibi ikili tabiata sahip bir taş olarak bilinir. Sitrin taşının eril ve ametist taşının dişil enerjisini bir araya getirdiği için; ikizler burcunun ikili doğasını dengeleyecek isabetli bir seçim olarak kabul edilir. Ametrin taşı üç çakrayla rezonansa girmektedir. Bunlar bilgeliği ve hayal gücünü artıran üçüncü göz çakrası, kişisel gücü harekete geçiren solar pleksus çakrası ve yüksek bilinçle bağlantıları geliştiren taç çakrasıdır. Ametrin taşı içsel bilgeliğe erişme noktasında çok önemli bir rol üstlenir.


Sitrin Taşı


İkizler burcunun pozitif ve neşeli hissetmesine yardımcı olan bir doğal taştır. Canlı enerjiyi, tutkuyu, motivasyonu ve öz güveni teşvik eden sitrin taşı aynı zamanda şans tılsımı görevi görür. Bu doğrultuda sitrin taşının, kişinin hayatına doğru durumları ve doğru insanları çekmesini kolaylaştıracağına inanılır.


Zümrüt Taşı


Zümrüt taşı, ikizler burcu mensuplarının entelektüel yönlerini destekleyen bir taş olma özelliğini taşır. Sezgi gücü ve muhakeme aşıladığına inanılan zümrüt taşının ayrıca iletişimi ve iş birliğini kuvvetlendirdiği düşünülür. Hafızayı güçlendirici etkisiyle bilinen zümrüt taşı, grup etkileşimlerini dengeler. Düşüncelere netlik kazandırma özelliği sayesinde zümrüt taşı, ikizler burcu için yeni anlayışlara ve akıllıca çözümlere kapı aralayan bir taş olarak öne çıkar. 


Kaplan Gözü


Kaplan gözü ikizler burcu doğal taşları listesinde öne çıkan doğal taşlardan biridir. Parlak ve canlı görünümüyle beğeni toplar. Stres seviyesini azalttığına inanılan kaplan gözü taşı, taşıyan kişiyi ruhsal anlamda güçlü hissettirme özelliğine sahiptir. Kaplan gözü taşı ikizler burcunun kişiliğiyle kolayca uyum sağlar ve daha iyi iletişim kurmaya yardımcı olur. Diğer yandan kaplan gözü taşının uyku problemlerine iyi geldiğine inanılır.


Aşırı zıtlıkları kontrol altına alan kaplan gözü taşı, ikizler burcunun ikili doğası için son derece yararlı bir doğal taştır. İkizler burcunun gündelik işlerine ve ilişkilerine bağlı kalmasına yardımcı olur. Kararlılık, azim ve sebat duygularını aşılar. Zihinsel keskinlik ve güç kazandırır. İkizler burcu mensuplarının entelektüel çabalarını daha kolay gerçekleştirmesine katkıda bulunur. İnatçılığı azaltır ve başkalarıyla daha rahat geçinme imkanı verir.


Ay Taşı


Dişil enerjiyi sembolize ettiğine inanılan ay taşı, taşıyan kişiyi negatif enerjiden arındırma özelliğine sahiptir. Üzerinde biçimsiz gölgeler bulunan ay taşı beyaz renklidir. Ay taşının, ikizler burcu mensuplarının partnerleriyle aralarındaki sorunları aşmasına yardımcı olacağına inanılır. Ay taşı kalp ve zihin arasındaki dengeyi güçlendiren bir ruhsal enerji verir. 


Ay taşı ikizler burcu mensuplarının daha sakin tarafıyla bağlantı kurar ve gizemli yönlerini keşfetmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda duyguları yatıştırıcı etkisi vardır. İkizler burçları ay taşı sayesinde sezgilerine daha çok güvenmeyi öğrenir ve daha doğru kararlar vermeye başlayacağına inanılır.


Akik Taşı


Akik taşının ikizler burçlarının dengesiz doğasını düzene soktuğu görüşü hakimdir. Topraklama etkisine sahip olan akik taşı, ikizler burcu mensuplarının hayatına denge ve istikrar getirir. Ayrıca duyguları dizginlemeye yardımcı olan doğal taşlar arasında yer alır.


Kehribar


Pines Succinifera çamlarının fosilleşmesi sonucu meydana gelen kehribar taşı aynı zamanda amber taşı olarak da bilinir. Kehribar taşı sıklıkla süs eşyası ve aksesuar yapımında kullanılır. Açık sarıdan başlayan renk skalası kızıl tonlarına doğru genişleyen kehribar taşının narin bir yapısı vardır. 


En iyi ikizler burcu taşları arasında yer alan kehribar taşının güçlü bir yatıştırıcı özelliği olduğuna inanılır. Sakinlik, huzur ve zihin berraklığı sağlayan kehribar taşı; karar verme konusunda zorluk çeken ve kafa karışıklığı yaşayan ikizler burcu mensupları için en iyi alternatiflerin başında gelir. Sıklıkla düşüncelere dalan ve baş ağrılarından muzdarip olan kişilerin bu sorunları aşmasında kehribar taşının yardımcı olduğu düşünülür.


Safir 


Hemen her rengi bulunan safir taşı, müjdelerin mücevheri olarak da adlandırılır. Özellikle sarı safir, en çok tavsiye edilen ikizler burcu doğal taşları arasında yer alır. Bolluk ve bereket konusunda faydalı olduğu düşünülen safir taşı aynı zamanda şans getirir.


Safir taşı zihni keskinleştirir, kişinin problem çözme yeteneğini güçlendirir, bağlılığın ve sadakatin kuvvetlenmesine yardımcı olur. İç karışıklıkların çözümlenmesinde etkili olan safir taşı, böbrek ya da kalp hastalığı açısından risk grubunda bulunan ikizler burcu mensupları tarafından kullanılması önerilen doğal taşlardandır.


doğal taş


Krikozol


Yapısında donmuş su damları barındırdığına inanılan krikozol taşı mavi - yeşil rengiyle beğeni toplar. İkizler burcu doğal taşları arasında yer alan ve yarı saydam özelliğiyle dikkat çeken krikozol taşı turkuaza benzer. Enerji tazeleme özelliğine sahip olan krikozol taşı cilde temas ettirilerek kullanıldığı durumlarda negatifliği alarak yorgunluğu ortadan kaldırır, uyuşukluk ve tembellik gibi durumların üstesinden gelmeye yardımcı olur.


Özgüven zayıflığından ve motivasyon düşüklüğünden kurtaran krikozol taşı aynı zamanda endişeyi ve stresi yok eder. Sahip olduğu yatıştırıcı etki sayesinde kas kramplarını ve gerginliği sona erdirir. Rahatlık ve ferahlık hissi oluşturması sayesinde kişinin sakinleşmesine yardımcı olur.


Sık sık fikir değiştiren ve hedeflerin giden yolda emin adımlarla yürüme konusunda zorluklar yaşayan ikizler burcu mensupları için mükemmel bir seçim olan krikozol taşı; kararlılık ve gayret duygusu aşılayarak önlerine çıkan engelleri kolayca aşmalarına yardımcı olur.


Apatit


Apatit taşının üretkenliği ve öğrenme isteğini artırdığına inanılır. Konsantrasyon için yararlı olduğuna inanılan apatit taşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Psişik yetenekleri geliştirme özelliğinin yanı sıra öfke ve suçluluk duygusundan arındırır. Baş dönmesini gideren apatit taşının aynı zamanda Yin Yang dengesini sağladığına inanılır. Sahip olduğu özellikler nedeniyle sık kullanılan ikizler burcu doğal taşları arasında yer alır.