Hava elementinden öncü nitelikte bir burç olan terazi burcu, zodyağın yedinci burcudur. 23 Eylül ila 23 Ekim tarihleri arasında doğan terazi burcu mensupları eril enerjilidir. Terazi burcu vücutta böbrekler, üreme organları ve alt sırt bölgesini yönettiği için terazi burçlarının bu bölgelerde oluşabilecek rahatsızlıklara karşı dikkatli olması, bol su tüketmesi ve sırt kaslarını güçlendirmesi önerilir. 


Terazi burcu mensupları yalnız kalmayı sevmezler. İnsanları bir araya toplamayı, birbirleriyle tanıştırmayı ve kendilerine eğlenceli ortamlar yaratmayı tercih ederler. Ekip çalışmalarında ve ortaklıklarda anlayış ve hoşgörü dolu atmosferler yaratabilirler. Aşka tutkuyla bağlanabilen terazi burçları bu duygusu hem tensel hem duygusal o olarak yaşamak isterler. Adaletsizlikler karşısında tepkisiz kalamadıkları için terazi burcu pek çok aktivistin burcudur.


Üstün yargı yeteneklerine sahip olan teraziler lider ve hükmedici tutumlarını, sevimlilikleri ile ustaca gizlerler. Her zaman için son sözü söyleyen terazi burçları, çevresindeki kişileri tatlı bir üslupla yönetmeyi başarırlar. Dürüst yapılı olsalar da düşüncelerini her zaman ifade etmez, nazik ve becerikli diplomasi yetenekleriyle öne çıkarlar.


Sanatçı ve yaratıcı ruha sahip olan terazi burçlarının son derece gelişmiş bir estetik algısı vardır. İnsanlara dengeli, nazik ve eşitlikçi bir şekilde davranırlar. Denge kurdukça huzurlu ve mutlu olurlar. Anlaşmazlığı ve sert kavgaları sevmezler. Kibar ve güler yüzlü teraziler çevrelerindeki herkesi mutlu görmek istese de, toleransları yüksek değildir. Israrlı davranışlarla karşılaştıklarında nazik tutumlarından ayrılabilirler.

En Çok Tercih Edilen Terazi Burcu Doğal Taşları Huubay’da


Terazi burcunun sembolü, kuvars grubunun en yaygın çıkarılan türlerinden biri olan ve aşkı temsil eden pembe kuvars taşıdır. Ametist taşıyla birlikte kullanıldığında pembe kuvars taşının etkisinin arttığı bilinir. Siz de pembe kuvarsın yanı sıra safir, opal, turkuaz, malakit, kristal kuvars, akuamarin, rubellit ve apatit gibi çeşitli terazi burcu doğal taş çeşitlerini kalitesinden ve gerçekliğinden emin bir şekilde satın almak için Huubay’ı ziyaret edebilirsiniz.


doğal taş fiyatları

Turkuaz


Turkuaz taşı yeşile çalan mavi bir renge sahiptir. Milyonlarca yıl boyunca kayaların içinde kalan ve doğanın etkisiyle oluşan turkuaz taşı, terazi burcu mensupları için en önemli doğal taşlardan biri olma özelliğine sahiptir. Terazi burcu doğal taşlarından turkuaz iletişimin güçlenmesine yardımcı olur. Fiziksel iyileşmeyi destekleyen özelliklere sahip olduğuna inanılan turkuaz taşı, kişinin nazara karşı korunmasına yardımcı olur. Ayrıca şans ve uğur getirme özelliği bulunur. Taşıyan kişideki kaygı duygusunun azalmasını destekler. 

Ametrin


Denge için en iyi doğal taşlardan biri olan ametrin, her an dengede kalan terazi burcu mensupları için en önemli doğal taşlardandır. Terazi burcu mensuplarının aldıkları kararlara barış getirmeye ve üzerlerindeki stresi atmaya yardımcı olduğuna inanılır. Ametrin taşı terazi burçlarına sezgilerine güvenme imkanı sunduğu gibi kararlarına yaratıcılık katar. Ayrıca terazilerin fedakarlıklarını dengeleme ve enerjilerini yükseltme etkisine sahiptir.

Akuamarin


Zihni açma özelliğine sahip olan akuamarin taşı aynı zamanda terazi burçlarının başka insanlara tahammül seviyesini artıran doğal taşlar arasında ilk sıralarda gelir. Terazi burçlarının yaşamı üzerinde önemli etkilere sahip olan akuamarin taşı, terazi burcu mensuplarının başkalarını yargılama eğilimlerini hafifletmeye yardımcı olur. Uyumu desteklediği gibi taşıyan kişinin sezgilerine güvenmesini sağlar. Zihinsel işlevleri geliştiren ve tartışmaları azaltan akuamarin taşı, terazi burçlarının akışa devam etmesine ve mevcut anın tadını çıkarabilmesine imkan verir.

Siyah Turmalin


Siyah termalin terazi burcu için en iyi doğal taşlar arasında yer alır. Stresi ve kaygıyı ortadan kaldırmaya yardımcı olmasının yanı sıra siyah termalin taşının pek çok faydayı da beraberinde getirdiğine inanılır. Terazi burcu mensuplarındaki stres ve kaygı hissini azaltma imkanı veren siyah termalin taşı sayesinde her an pozitifliği deneyimlemek mümkün olur. Taşıyan kişinin beynindeki ve zihnindeki negatif enerjiyi ortadan kaldıran siyah turmalin taşı aynı zamanda sınırlı düşünmeyi azaltarak detayların fark edilmesine yardımcı olur. Ayrıca kişinin zihnini açmaya katkıda bulunur.

Mavi Kaplan Gözü


Mavi kaplan gözü terazi burçlarının kalbine en yakın olan taşlar arasında yer alır. Sevgiliyle olan ilişkileri kuvvetlendirmeye yardımcı olan mavi kaplan gözü, kişinin kendisini anlamasına yardımcı olur. Güveni artırdığı gibi dişil ve eril enerjinin dengelenmesine katkıda bulunur. Mavi kaplan gözü taşının odaklanmayı teşvik etme, entelektüel gücü iyileştirme, zor durumlara karşı sakinliği korumaya yardımcı olma gibi özellikleri bulunur.

Kristal Kuvars


Kristal kuvars kafa karışıklığını azaltma özelliğine sahip bir doğal taştır. Terazi burcu mensuplarının hayatını büyük ölçüde etkileyen kristal kuvars taşının daha kararlı olmanın destekçisi olarak kabul edilir. Kristal kuvars taşı, kişinin karar verme gücünü iyileştirerek alınan kararlarda istikrar sağlamayı destekler. Olumlu bir bakış açısını teşvik etmesinin yanı sıra anda kalmaya yardımcı olur. Konsantrasyonu artırma özelliği taşıyan kristal kuvars taşı entelektüel süreçleri uyarır. Kişinin amaçlarını keşfetmesine ve aradığı cevapları bulmasına katkıda bulunan bir doğal taştır.

Zümrüt


Daha fazla sevgiyi, sabrıyı ve dayanıklılığı temsil eden zümrüt taşı terazi burcu doğal taşları arasında yer alır. İş birliğini destekleyen bir taştır. Duyguların yatışmasını sağlayan zümrüt taşı, düşüncelere enerji katmasının yanı sıra motivasyon duygusunun gelişmesine katkıda bulunur. Zihinsel netlik sunan zümrüt taşı sayesinde terazi burcu mensupları kendilerinin en iyi halini bulabilirler.

Labradorit


Terazi burçları için en önemli doğal taşlar arasında bulunan labradorit taşı, her durumda asaleti bulmaya yardımcı olur. Hayata mutluluk katma ve zihni sakinleştirme noktasında labradorit taşı son derece önemli bir yere sahiptir. Terazi burcu mensuplarına her durumda adaleti bulmaları için yol gösteren labradorit taşı, kaygıların serbest bırakılmasına yardımcı olur. İleriye dönük düşünmeyi desteklemesinin yanı sıra zihni sakinleştirme özelliği taşır. 


Hayata mutluluk katmak, mutluluk ve umut sağlamak, sezgiyi uyandırmak, koruma sağlamak, enerji sistemlerini temizlemek ve güçlendirmek labradorit taşının diğer özellikleri arasında sıralanabilir.


doğal taş

Lapis Lazuli


Lapis lazuli taşıyan kişinin daha etkili iletişim kurabilmesinin kapılarını aralar ve bilge düşünceleri destekler. Terazi burcu doğal taşları arasında yer alan lapis lazuli taşı etkili iletişimi güçlendirme özelliğinin yanı sıra terazi burcu mensuplarının karar verme sürecini destekler. Güçlü bir sezgiyi teşvik ettiğine inanılan lapis lazuli taşı, kişinin ruhuna huzur getirir.

Sitrin


Sitrin terazi burcu mensuplarının pozitifliğini güçlendiren doğal taşlar arasında yer alır. Terazi burçlarının hayatında önemli bir etkiye sahip olan sitrin taşı, neşeye olan eğilimi ateşleme imkanı verir. Pozitifliği destekler ve duyguların dengelenmesine yardımcı olur. Terazi burcu mensuplarının eleştirilere karşı olan yüksek hassasiyetini giderir. Hedeflere olan güven ve bağlılık hissini artırdığı gibi etraftaki bolluktan faydalanma imkanı verir.

Kaplan Gözü


Terazi burcu mensuplarının iç ve dış benliğinin oluşmasında kaplan gözü taşı önemli bir etki sağlar. Kişisel güçleri artırma ve bağlılık duygusunu iyileştirme özelliğine sahiptir. Ürkekliği azaltarak cesaret duygusunu güçlendirir. Karar verme sürecinde yaratıcılığı desteklediği gibi aşırı zıtlıkların önüne geçer. Kaplan gözü taşı, taşıyan kişinin farklı bakış açılarını anlamasına imkan verme özelliğine sahip bir doğal taştır.