Sepet

Amazonit Doğal Taş Bileklik

Ön Sipariş
Amazonit Doğal Taş Bileklik
Satıcı : HuuHome
145,00 TL
Vergiler Hariç: 122,88 TL

Amazonit Doğal Taş Bileklik

Amazonit Doğal Taş Bileklik, yeşil renkli Amazonit taşından yapılmış bir doğal taş bilekliktir. Amazonit, dünya genelinde yaygın olarak bulunan bir mineraldir ve çeşitli yararlarıyla tanınır. Bu bileklik, doğal taşların enerjisini kullanarak bedensel ve zihinsel sağlık açısından fayda sağlamayı amaçlar.

Amazonit, stresi azaltma, sakinlik ve huzur hissi sağlama, hücre yenilenmesini teşvik etme, bağışıklık sistemi güçlendirme ve duygusal dengenin korunmasına yardımcı olma gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, çevresel elektromanyetik kirliliği azaltabilen ve pozitif enerjiyi artırabilen bir taştır.

Amazonit Doğal Taş Bileklik, her bileğe uygun olacak şekilde elastik bir bant kullanılarak tasarlanmıştır. Hem kadınlar hem de erkekler için uygun bir seçenektir. Yeşil rengi sayesinde doğanın huzur verici atmosferini yansıtır ve her kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilir. Ayrıca, doğal taşların enerjisi ile tasarlanmış olan bu bileklik, özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak da tercih edebilirsiniz.

Amazonit Doğal Taş Bileklik, sade tasarımı ve doğal taşların enerjisi ile bedensel ve zihinsel sağlık açısından fayda sağlamayı amaçlamaktadır. Bu bileklik, güçlü bir enerjiye sahip olan Amazonit taşından yapılmıştır ve doğanın huzur verici atmosferini yansıtır. Hem görünümü hem de enerjisi ile stilinizi tamamlamak ve bedensel-zihinsel sağlığınıza katkı sağlamak için mükemmel bir seçimdir.

Doğal Taş: Amazonit